Δημοσκόπηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Η έρευνα θα λήξει στις 25/2/ στις 21:00 μ.μ.

Coming Soon
Coming Soon
Coming Soon
Coming Soon
Coming Soon
Coming Soon
Coming Soon
Coming Soon

Πατήστε το καμπανάκι πάνω αριστερά ώστε να ενημερωθείτε μόλις βγουν τα τελικά αποτελέσματα

22 Σχόλια

 1. Μαλάκας ο Μιτσοτακης να κατηγορεί τον Ορμπαν! Σαλβινι! Άχρηστος για Ελλάδα, αυτος και Τσιπρας, τραγικό οποίος ψήφισή, Τσιπρα η Μιτσοτακη!Κανενα ορο Μακεδονιας στην ονομασια Σκοπια! Να το λενε Νοτια Γιουγκοσλαβια!

 2. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΨΗΦΙΣΗΣ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΊΑΣ.
  Η ΕΡΕΥΝΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΔΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΆΤΩΝ.ΛΑΒΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΠΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ
  -)+(-

 3. Δεν υπήρξε ποτέ, ούτε υπάρχει, μακεδονικό έθνος.
  Δεν υπάρχουν άλλοι Μακεδόνες, εκτός απ’ τους Έλληνες.
  Δεν υπάρχει «μακεδονική» γλώσσα, παρά μόνο ελληνική.
  Υπάρχει ΜΟΝΟ ΜΙΑ Μακεδονία και βρίσκεται στην Ελλάδα.-
  *Με τη συμφωνία των Πρεσπών, όχι μόνο δε θα ησυχάσουμε απ’ αυτό το θέμα, για ν’ ασχοληθούμε με άλλα προβλήματα(όπως λένε οι ΣΥΡΙΖαίοι) αλλά αντιθέτως, θα προκύψουν τόσα πολλά νέα προβλήματα, που θα υποστούμε μεγάλες ήττες και σε άλλα εθνικά θέματα, επειδή θα ασχολούμαστε με τις διεκδικήσεις των Σκοπιανών.

 4. Είστε υπέρ ή κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών;
  ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ 821 ( 50.87 % )
  ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ 97 ( 6.01 % )
  ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ 131 ( 8.12 % )
  ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ 565 ( 35.01 % )

 5. Η τελευταία Καρτέλα είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Δείχνει το πού στρέφεται όλη η δημοσκόπηση (στη σύνθετη ονομασία). Εμείς οι Μακεδόνες όμως το ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ και δεν αναγνωρίζουμε σε κανέναν το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το δικό μας όνομα, άν δεν αναγνωρίσει ότι είναι και ο ίδιος ΕΛΛΗΝΑΣ. Μακεδόνες είναι μόνον Έλληνες. Ο,τιδήποτε άλλο είναι προϊόν προπαγάνδας και σφετερισμού αξιών που δεν τους ανήκουν.

  • Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε μου δεν δίνουν καμία εναλλακτική χωρίς το Μακεδονία μέσα Όλοι στο κόλπο είναι

  • Ποια μαρή άλλα εθνικά θέματα ;; Οι γιούφτοι να λεγονται μακεδόνες ;; Ου να χαθείς ρουφιάνα, γαμημένοι συριζαίοι, προδότες, ρουφιάνοι…δεν υπήρξανε ποτέ μακεδόνες άλλοι εκτός Ελλήνων. Συνθήκη Βουκουρεστίου ΔΕΝ αναφέρει ούτε καν την λέξη Μακεδονία, η δε απογραφή της Γιουγκοσλαβίας του 1921 ΔΕΝ έχει ούτε έναν ΄΄μακεδόνα΄΄ καταγεγραμένο. Άρα απο που να ονομαστούνε Μακεδόνες ;; ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΜΑΡΙΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΊΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ

  • Αλήθεια η Ελλάδα τι κέρδισε απ’αυτην την συμφωνία?Έτσι για να μάθουμε εμείς οι χαζοι από εσάς τους έξυπνους

  • 1ον: Εγώ, δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι με ταλαιπωρεί το «σκοπιανό». Μην έσωνε να λυθεί ποτέ, Αυτοί είχαν το ζόρι, να ενταχθούν στους διεθνείς οργανισμούς και όχι εμείς.
   2ον: Όχι μόνο δε θα μπορέσουμε να «συγκεντρωθούμε σε άλλα εθνικά θέματα», αλλά επειδή θα ασχολούμαστε με τα προβλήματα που θα προκαλέσει η «Στο» θα υποστούμε ήττες και σε άλλα μέτωπα.
   Η προπαγάνδα σας δεν περνάει πια.-

  • Σοβαρά θέλετε να ασχοληθείτε με άλλα εθνικά θέματα;για να τα ξεπουλήσουν κ αυτά;ΛΥΠΑΜΑΙ,ΓΙΑ ΤΟ IQ σας…..ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!!!!!

 6. Είστε υπέρ ή κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών;
  ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ

  Πλάκα κάνεις? Τι ερώτηση είναι αυτή? Που αντιστοιχεί το ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ? Στο υπέρ ή στο κατά?

 7. Στην τελευταία καρτέλα (Ποια λύση θα θεωρούσατε καλύτερη ως προς την επίλυση του ονοματολογικού της FYROM;) θα έπρεπε να υπάρχει μια ακόμα επιλογή. Καμία σύνθετη ονομασία που να περιέχει τον όρο Μακεδονία.
  Οποιαδήποτε τέτοια παραχώρηση έχει ως αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα να αυτοαποκαλούνται οι ίδιοι Μακεδόνες και να παραλείπονται τα επιπλέον ονομαστικά στοιχεία όπως το «Βόρεια» τόσο από τους ίδιους όσο και από τους υπόλοιπους λαούς.

  • Βρε όλα στημένα είναι. Μόνο ο ξεσηκωμός του ελληνικού λαού θα ανατρέψει τα σχέδιά τους. Νομίζουν ότι θα ξεχάσουμε την προδοσία, οι ΗΛΙΘΙΟΙ. Πρέπει να τους στέλνουμε στο διάολο, κάθε φορά που τολμούν να εμφανιστούν δημοσίως.

   • ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΝΥΠΕΡΘΕΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ….ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΝΟ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΦΡΑΠΈ…

1 Trackback / Pingback

 1. Η Μακεδονία γκρεμίζει τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Παππάς αναγκάστηκε να ακυρώσει περιοδείες σε Βεργίνα και Βέροια (20/3/19) - ΜΑΪΜΟΥ TV

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*